Meat & Meals
Dagverse maaltijden uit de keuken van onze slagerij

Meat & Meals maaltijden

Vanaf 29 januari 2014 is de Meat & Meals keuken van onze slagerij geopend. In de Meat & Meals toonbank in onze winkel kunt u in vier stappen gemakkelijk uw maaltijd samenstellen. In drukke tijden speelt dit eigentijdse concept in op uw wensen, want niet iedereen heeft altijd tijd of gelegenheid om een maaltijd te bereiden.

De maaltijden zijn dagelijks koud af te halen in de slagerij en gemakkelijk op te warmen in de magnetron. De maaltijden worden dagvers bereid in de keuken van onze slagerij en verschillen wat dat betreft niets van een zelf gekookte maaltijd.

Voor meer informatie klikt u hier

Maaltijd in vier stappen

Meat & Meals maaltijden bieden voor ieder wat wils, omdat de maaltijden helemaal zelf samen te stellen zijn. In vier gemakkelijke stappen kiest u een portiegrootte, een thema (Hollands, Italiaans, ovenschotel of Oosters) en combineert u de bijbehorende gerechten. U kunt uw maaltijd naar wens nog compleet maken met een soepje uit eigen keuken vooraf.

Dailymeals, dagelijkse maaltijdsuggestie 

Naast de dagelijkse maaltijden die u koud mee kunt nemen bieden we ook Dailymeals. Dit is een dagelijkse maaltijdsuggestie welke u warm of koud mee kunt nemen. Ideaal voor mensen die na hun werk geen tijd hebben om te koken. Vraag in de winkel naar de maandfolder, hierin staat per dag welke maaltijd er aangeboden wordt. 

Kijk voor meer informatie op: www.meatenmeals.nl