Over Uw Slager Kokkelkoren

Zowel in onze winkel als hier op onze website kunt u heel veel van ons verwachten. In onze winkel kunt u terecht voor het allerbeste vlees en de lekkerste eigen gemaakte vleeswaren. 

Op deze site geven we u een ‘kijkje in onze keuken’ en maakt u kennis met onze passie voor het slagersvak. U zult zien dat we altijd iets meer te bieden hebben. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze dagverse eigengemaakte maaltijden, een ruim assortiment eigengemaakte vleeswaren, heerlijke salades en onze barbecue/gourmet specialiteiten, maar ook onze smulstenen( echt eens iets anders...) Wij kunnen ons best voorstellen dat u trekt zult krijgen.

Kom dan maar eens langs, wij laten u graag iets proeven.

Rundvlees van Belgisch Witblauw

Wij verkopen uitsluitend rundvlees van de Belgische Witblauw Koe. Onze koeien worden speciaal geselecteerd door Gilles van Dalen en voor ons geslacht en tot technische delen verwerkt bij Gilles van Dalen's Vleescentrale. Onze koeien groeien op bij gerenommeerde vak idioten met oog op dierenwelzijn, gezonde voeding, rust en ruimte. Zodra het weer en de gezondheid het toelaat grazen onze koeien buiten en als ze op stal moeten door weersomstandigheden of gezondheidsredenen ontbreekt het niet aan comfort en levensruimte. Deze inspanningen hebben als resultaat dat ons rundvlees altijd gegarandeerd veilig, verantwoord, mals, sappig en smaakvol is. Dat wordt keer op keer bewezen met de grote prijzenkast, behaald op de landelijke tentoonstellingen, en de  constante (top) kwaliteit van het vlees afkomstig van onze runderen. Kleinschaligheid , liefhebberij en een hart voor de natuur staan garant voor onze kwaliteit.

De voordelen op een rijtje:

  • Botermals, mager, smakelijk & sappig rundvlees
  • Weinig gewichtsverlies in de pan
  • Vrij van antibiotica
  • Uiterst diervriendelijk gehouden met respect voor de natuur
  • Rundvlees dat vanaf de geboorte, tot het bij u op het bord ligt, streng gecontroleerd wordt.

Kies bewust en voor smaak. Kies voor Boerderijkip!

De Boerderijkip groeit op in een ruime omgeving, waar ze naar hartenlust kan rondlopen. Dagelijks krijgt ze gezonde voeding die voor 100% plantaardig is en voor 70% bestaat uit graan. De Boerderijkip kan langzaam opgroeien bij een normaal dag– en nachtritme en krijgt geen onnodige medicijnen toegediend. Dit resulteert in een vitale, sterke en gezonde kip en dat proeft u!

3 garanties voor een verantwoorde smaak:

  • (H)eerlijke Hollandse Scharrelkip
  • Kippen scharrelen in overdekte vrije uitloop
  • Ambachtelijke smaak, dankzij beter leven & vakmanschap

Duurzaam & lekker

In oktober 2012 is het Heyde Hoeve varken gekozen tot het meest duurzame en lekkerste varken van Nederland. De wedstrijd werd georganiseerd door Foodlog.nl en Urgenda. Een smaakjury met culinair journalist Jeroen Thijssen (Trouw), Robert Jeurissen (restaurant Coco Pazzo in Houten) en Johan van Uden (slagerij Chateaubriand in Heemstede) koos uit de meest innovatieve inzendingen de lekkerste. Van Uden: “Het oordeel van de jury was unaniem. Als je het varkensvlees van de Heyde Hoeve in je mond steekt proef je het meteen. Sappig, goede bite, goede smaak.”

Heyde Hoeve werkt continu aan de kwaliteit en de smaak van het vlees van haar varkens. Zo kunt u blijven geniet van heerlijk varkensvlees.

Alle informatie over ons uitzonderlijke varkensvlees vindt u hier.

Dagverse meat & meals maaltijden

Vanaf het begin in Hoorn is de Meat & Meals keuken van onze slagerij geopend. In de Meat & Meals toonbank in onze winkel kunt u in vier stappen gemakkelijk uw maaltijd samenstellen. In drukke tijden speelt dit eigentijdse concept in op uw wensen, want niet iedereen heeft altijd tijd of gelegenheid om een maaltijd te bereiden.

De maaltijden zijn dagelijks koud af te halen in de slagerij en gemakkelijk op te warmen in de magnetron. De maaltijden worden dagvers bereid in de keuken van onze slagerij en verschillen wat dat betreft niets van een zelf gekookte maaltijd.

>> Lees hier meer over Meat & Meals: maaltijden uit de keuken van onze slagerij!

Onze trost: Onze worstmakerij

Wekelijks produceren wij vele kilo`s worst en zouterij producten in onze goed ingerichte worstmakerij met gebruikmaking van uiterst verse grondstoffen.  Zo blijven wij in een specifieke, onderscheidende behoefte voorzien. 

Naast de eerste kwaliteit reguliere vleeswaren die wij inkopen bij onze groothandel en de producten uit onze eigen worstmakerij importeren wij ook een aantal buitenlandse specialiteiten.

>> Lees hier meer over onze vleeswaren