Dé vleeswarenspecialist


Onze trots: de worstmakerij!

Wekelijks produceren wij vele kilo`s worst en zouterij producten in onze goed ingerichte worstmakerij met gebruikmaking van uiterst verse grondstoffen.  Zo blijven wij in een specifieke, onderscheidende behoefte voorzien. Elke slager heeft zijn eigen receptuur immers. Er gaan vaak jaren voorbij tot een goed recept helemaal is geperfectioneerd is. Wij maken nog steeds gebruik van de ouderwetse ambachtelijke manier van roken, in de gemetselde rookkast op een mengsel van mot. De natuur doet ook hier zijn werk..

Dat wij met onze worstmakerij op de goede weg zijn wordt inmiddels bewezen door de grote afzet bij onze gewaardeerde liefhebbers en de behaalde bekroningen op de Nationale vakwedstrijden.

Worstmakerij producten: 

Braadworst
Boterhamworst
Gebraden gehakt
Gekookte metworst (met goud bekroond)
Gerookte ossenworst (met goud bekroond)
Grillworst naturel
Grillworst met kaas
Grillworst met paprika
Ossenworst
Paarden metworst (met goud bekroond)
Pain de Provance
Rookworst
Zachte boeren metworst (met goud bekroond)

Zouterij producten & gebraden producten:

Achterham
Carpaccio Rollade
Gebakken biefstuk
Livar beenham (met goud bekroond)
Livar Knoflookgebraad
Livar varkensfricandeau
Mosterdspek
Runder rollade
Pekelvlees
Zigeunerspek

Buitenlandse Specialiteiten

Naast de eerste kwaliteit reguliere vleeswaren die wij inkopen bij onze groothandel en de producten uit onze eigen worstmakerij importeren wij ook een aantal buitenlandse specialiteiten. Deze buitenlandse vleeswaren specialiteiten betrekken wij veelal bij kleine regionale familiebedrijven met dezelfde passie voor ons prachtige vak.

Zo voeren wij de beste producten van Negroni (Italïe), Noel (Spanje), Bedford (Duitsland) en Spiegeleire (Belgïe).

Een kleine greep uit deze speciale producten:

Belgische paté in diverse smaken
Fleischworst
Mortadella met hartje (de enige echte)
Parmaham
Prosciutto Arrosto met rozemarijn en thijm
Salami met echte truffel
Serranoham
Spaanse fuet worstjes
Thüringer worst (volgens onze oosterburen de allerlekkerste)
Saltufo (salamibol met truffel en Parmazaanse kaas)